Odpowiedz

Brak zakładki obligacje

Witam

Obejrzałem film ING dotyczący obligacji skarbu państwa(https://www.youtube.com/watch?v=5Gi1WdrZx0g). Mam pytanie odnośnie sytuacji z minuty 12:26. Nie posiadam zakładki "Obligacje", która na filmiku znajduję się obok napisu "Pulpit". W związku z tym, nie mam również dostępu do wartości "Prognoza zysku". W notowaniach widzę obligację i mogę też wystawiać na nie zlecenia. Czy funkcja ta została usunięta?
Pozdrawiam
Piotr

Odpowiedz
0 Lajków
piokow
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-04-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 270 wyświetleń)

Re.: Brak zakładki obligacje

[ Edytowane ]

Gratuluję uważnego oka i cieszę się z zainteresowania obligacjami. Funkcje dopiero udostępnimy. Jeszcze jest na testach. Celujemy w maj, ale nie mogę jeszcze napisać kiedy dokładnie ją wdrożymy na produkcję.

DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
159
63
30-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 235 wyświetleń)

Re.: Brak zakładki obligacje

Dzięki Darek, ale zawsze możecie testować na produkcji!
Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
piokow
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-04-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 210 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rejestracja działalności jednoosobowej - kod pkd

Dobry wieczór,
Jaki format kodu PKD wpisać w rubryce "rodzaj działalności gospodarczej"? Próbowałam już wszystkiego i nic nie wyszukuje wysxukiwarka

20-12-2024
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz

...

20-12-2024
Re.: Dopłata do kredytów - jakie są obecnie możliwości

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal

...

20-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy