Jak inwestować

Odpowiedz

Brak zakładki obligacje

Witam

Obejrzałem film ING dotyczący obligacji skarbu państwa(https://www.youtube.com/watch?v=5Gi1WdrZx0g). Mam pytanie odnośnie sytuacji z minuty 12:26. Nie posiadam zakładki "Obligacje", która na filmiku znajduję się obok napisu "Pulpit". W związku z tym, nie mam również dostępu do wartości "Prognoza zysku". W notowaniach widzę obligację i mogę też wystawiać na nie zlecenia. Czy funkcja ta została usunięta?
Pozdrawiam
Piotr

Odpowiedz
0 Lajków
piokow
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-04-2020
Wiadomość 1 z 3 (3 016 wyświetleń)

Re.: Brak zakładki obligacje

[ Edytowane ]

Gratuluję uważnego oka i cieszę się z zainteresowania obligacjami. Funkcje dopiero udostępnimy. Jeszcze jest na testach. Celujemy w maj, ale nie mogę jeszcze napisać kiedy dokładnie ją wdrożymy na produkcję.

DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
159
63
30-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 981 wyświetleń)

Re.: Brak zakładki obligacje

Dzięki Darek, ale zawsze możecie testować na produkcji!
Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
piokow
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-04-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 956 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy