Odpowiedz

Wymiana walut

Dzień dobry,
Z racji, że bardzo lubie innowacyjne rozwiązania uważam, że najlepszym sposobem zarowno dla banku jak i użytkownika byłaby możliwość wykorzystania punktów na wymiana walut.
Tutaj oczywiście wchodzi obowiązek wymiana po kursie NBP z danej chwili. Jak doskonale wiemy kursy wymiany walut w ING są bardzo wysokie. Taka możliwość daje wiele oszczędności. Może i bank ING powinien pomyśleć o wprowadzeniu czegoś na styl Internetowego kantoru ...
Nie chodzi tutaj o tworzenie kantoru ale o umożliwienie klientowi wykorzystanie punktów np. Alior Bank.

Proszę o uwagi.

Pozdrawiam

D.

Odpowiedz
0 Lajków
MarOff88
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
8
15-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (22 835 wyświetleń)

Re.: Wymiana walut

Dziękuję za sugestię. Rozważymy ją.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
568
126
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (22 798 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Dodawanie faktury od Mety do ING Księgowość

W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".

Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr

...

20-05-2026
Re.: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

Ja zrobiłem PRINT SCRENA. Z racji tej, że spłaciłem w 5 lat - wszystko co szło na kredyt zapisałem w excelu (pobrałem z historii). 

Natomiast dziwi mnie, ze wchodząc w Usługi - Produkty zamknięte - mo

...

20-05-2026
Zwrot prowizji

Pytanie do osób, które ostatnio spłaciły kredyt hipoteczny. 

Ile dni realnie czekaliście na przelew ze zwrotem prowizji? 

Czekam z utęsknieniem i chciałabym jak najszybciej skończyć okropną przygodę z I

...

19-05-2026