05-10-2019 06:09
Dzień dobry wszystkim
Mam takie pytanie czy plik pdf ma w swojej nazwie godzinę wygenerowania ?Jeżeli tak to co ta godzina oznacza ,Czas w jakim został zrobiony przelew a może czas w którym został dokument wygenerowany ?
Z góry dziekuje za odpowiedzi jest to dla mnie bardzo ważna sprawa
05-10-2019 10:51
W nazwie nie ma godziny wygenerowania czy dokonania przelewu, jest tylko data wygenerowania potwierdzenia w formacie .pdf - dzień, miesiąc i rok. Czas powstania pliku (potwierdzenia) możesz odnaleźć we właściwościach dokumentu: prawy przycisk myszki otwiera menu kontekstowe -> Właściwości -> Szczegóły. I tam znajdziesz datę i godzinę powstania pliku.
Ja mam to samo. Wysłane oświadczenie KYC, a potem znowu wiadomości, że czegoś im brakuje, choć sami nie wiedzą czego. Pomijam fakt, ze pytają o kontrahentów z Chin, żądają faktur i informacji jaki pro
... 18-04-2026Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dy
... 17-04-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z doradcą hipotecznym. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznym
... 17-04-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 15 | |
| 14 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |