- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Zniknęły kwoty w "Moje finanse"
26-03-2019 09:41
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jak mogę przywrócić funkcjonalność z zeszłego tygodnia: mając ukryte kwoty w durnej sekcji "dzisiaj", wystarczyło kliknąć na menu "Moje finanse" i wyświetlały się wszystkie produkty (rachunki, karty itp.) wraz kwotami odpowiadającymi ich stanom.
Dziś zauważyłem, że kwoty zniknęły. Czy to jakieś nowe "usprawnienie"? Co stało za tą dziwną decyzją?
Czy gdzieś w systemie jest choć jedno miejsce, w którym mogę zobaczyć wszystkie produkty wraz z kwotami?
Nadmienię, że kategorycznie nie chcę widzieć kwot w bezsensownych bąbelkach "dzisiaj". Tym bardziej, że zamiast wyświetlić wszystkie produkty, sekcja dzisiaj wymusza ich kategoryzację.
Potrzebuję widoku podsumowującego stan wszystkich produktów... Chyba czas zmienić bank?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
27-03-2019 13:27
Re: Zniknęły kwoty w "Moje finanse"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie zmieniliśmy ustawień w prezentowaniu danych finansowych w miejscu, o którym piszesz.
Po ukryciu kwoty w sekcji „Dzisiaj” i wejściu w zakładkę Moje finanse, nadal powinieneś widzieć stan swoich pieniędzy na kontach i kartach.
Jeżeli te dane nie prezentują się u Ciebie poprawnie, w tej sprawie skontaktuj się proszę z nami:
- przez czat po zalogowaniu z przeglądarki internetowej do Moje ING,
- telefonicznie: 32/ 357 00 69.
Sprawdzimy co się dzieje i w razie potrzeby przyjmiemy od Ciebie zgłoszenie.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj