Odpowiedz

Zniknęły kwoty w "Moje finanse"

Jak mogę przywrócić funkcjonalność z zeszłego tygodnia: mając ukryte kwoty w durnej sekcji "dzisiaj", wystarczyło kliknąć na menu "Moje finanse" i wyświetlały się wszystkie produkty (rachunki, karty itp.) wraz kwotami odpowiadającymi ich stanom.

Dziś zauważyłem, że kwoty zniknęły. Czy to jakieś nowe "usprawnienie"? Co stało za tą dziwną decyzją?

Czy gdzieś w systemie jest choć jedno miejsce, w którym mogę zobaczyć wszystkie produkty wraz z kwotami?

Nadmienię, że kategorycznie nie chcę widzieć kwot w bezsensownych bąbelkach "dzisiaj". Tym bardziej, że zamiast wyświetlić wszystkie produkty, sekcja dzisiaj wymusza ich kategoryzację.

Potrzebuję widoku podsumowującego stan wszystkich produktów... Chyba czas zmienić bank?

Odpowiedz
0 Lajków
lukost
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-03-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 666 wyświetleń)

Re: Zniknęły kwoty w "Moje finanse"

Nie zmieniliśmy ustawień w prezentowaniu danych finansowych w miejscu, o którym piszesz.
Po ukryciu kwoty w sekcji „Dzisiaj” i wejściu w zakładkę Moje finanse, nadal powinieneś widzieć stan swoich pieniędzy na kontach i kartach. 
 Jeżeli te dane nie prezentują się u Ciebie poprawnie, w tej sprawie skontaktuj się proszę z nami:
- przez czat po zalogowaniu z przeglądarki internetowej do Moje ING,
- telefonicznie: 32/ 357 00 69.
Sprawdzimy co się dzieje i w razie potrzeby przyjmiemy od Ciebie zgłoszenie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
568
126
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 601 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy