Odpowiedz

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

[ Edytowane ]
Mam ten sam problem
Odpowiedz
0 Lajków
KamilMie
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-09-2021
Wiadomość 11 z 12 (4 779 wyświetleń)

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

Mam podobną sytuację. Co najlepsze - dwa lata temu identycznie, zbieg egzekucji, blokowanie - odblokowanie środków. Bank mi mielił kasę przez chyba 1.5 roku a któregoś dnia całkiem odblokował. Straciłem z 200 zł gdyż przy comiesięcznym odblokowywania środków pobierał opłatę za kartę.
Dziś znów tą samą sytuacja. Od pół roku powtarza się cykl blokowania, pobierania kasy za konto i wracania pomniejszonej kwoty. Na infolinię miła Pani powiedziała, że nic nie może zrobić- mam kontaktować sie z komornikami. Oni znów, że nie dostaną tej kasy gdyż to bank blokuje Emotikon: Mrugający błędne koło.
Odpowiedz
0 Lajków
amalghaid
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-11-2021
Wiadomość 12 z 12 (4 575 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Wracając do tematu - no straszna lipa z tą aplikacją. Zrobiłem tak jak mi tu polecono, zarówno w pionowej jak i poziomej orientacji, kilka razy insalowałem aplikację od nowa, łączyłem się z różnych si

...

01-08-2026
Re: Czas analizy - ścieżka standardowa

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

31-07-2026
Re: Czas oczekiwania na zwrot nadpłaty spłaconego kredytu gotówkowego

Napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING, sprawdzimy czy już możemy przeksięgować nadpłatę. Jeśli chodzi o proporcjonalny zwrot prowizji za udzielenie kredytu przy wcześniejszej spłacie, to fa

...

31-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy