Odpowiedz

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

[ Edytowane ]
Mam ten sam problem
Odpowiedz
0 Lajków
KamilMie
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-09-2021
Wiadomość 11 z 12 (4 206 wyświetleń)

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

Mam podobną sytuację. Co najlepsze - dwa lata temu identycznie, zbieg egzekucji, blokowanie - odblokowanie środków. Bank mi mielił kasę przez chyba 1.5 roku a któregoś dnia całkiem odblokował. Straciłem z 200 zł gdyż przy comiesięcznym odblokowywania środków pobierał opłatę za kartę.
Dziś znów tą samą sytuacja. Od pół roku powtarza się cykl blokowania, pobierania kasy za konto i wracania pomniejszonej kwoty. Na infolinię miła Pani powiedziała, że nic nie może zrobić- mam kontaktować sie z komornikami. Oni znów, że nie dostaną tej kasy gdyż to bank blokuje Emotikon: Mrugający błędne koło.
Odpowiedz
0 Lajków
amalghaid
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-11-2021
Wiadomość 12 z 12 (4 002 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ugoda po wypowiedzeniu pożyczek

Tutaj nie sprawdzimy informacji o Twojej umowieEmotikon: Smutny Proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 77. Specjaliści na infolinii są dostępni w dni robocze, od poniedziałku do piątku w godzin

...

20-12-2025
Regulamin konkursu „Strefy Finansowej Misji”

Regulamin konkursu „Strefy Finansowej Misji”

Obowiązuje od 07 stycznia 2026 r.

§ 1 Wprowadzenie

1. Organizatorem Konkursu (zwanego dalej „Konkursem”) jest ING Bank Śląski S.A. z siedzibą w Katowic

...

19-12-2025
Re.: Ugoda po wypowiedzeniu pożyczek

Dobry wieczór,
Aktualnie kończy mi się okres wypowiedzenia pożyczki jaką posiadam w ING. Bank z tzw. ważnych przyczyn wypowiedział mi umowę rachunku bankowego gdyż nie prowadzi obecnie takiego produktu...

20-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy