Odpowiedz

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

[ Edytowane ]
Mam ten sam problem
Odpowiedz
0 Lajków
KamilMie
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-09-2021
Wiadomość 11 z 12 (3 345 wyświetleń)

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

Mam podobną sytuację. Co najlepsze - dwa lata temu identycznie, zbieg egzekucji, blokowanie - odblokowanie środków. Bank mi mielił kasę przez chyba 1.5 roku a któregoś dnia całkiem odblokował. Straciłem z 200 zł gdyż przy comiesięcznym odblokowywania środków pobierał opłatę za kartę.
Dziś znów tą samą sytuacja. Od pół roku powtarza się cykl blokowania, pobierania kasy za konto i wracania pomniejszonej kwoty. Na infolinię miła Pani powiedziała, że nic nie może zrobić- mam kontaktować sie z komornikami. Oni znów, że nie dostaną tej kasy gdyż to bank blokuje Emotikon: Mrugający błędne koło.
Odpowiedz
0 Lajków
amalghaid
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-11-2021
Wiadomość 12 z 12 (3 141 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy