Odpowiedz

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

[ Edytowane ]
Mam ten sam problem
Odpowiedz
0 Lajków
KamilMie
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
17-09-2021
Wiadomość 11 z 12 (3 343 wyświetleń)

Re: Zbieg egzekucji komorniczje

Mam podobną sytuację. Co najlepsze - dwa lata temu identycznie, zbieg egzekucji, blokowanie - odblokowanie środków. Bank mi mielił kasę przez chyba 1.5 roku a któregoś dnia całkiem odblokował. Straciłem z 200 zł gdyż przy comiesięcznym odblokowywania środków pobierał opłatę za kartę.
Dziś znów tą samą sytuacja. Od pół roku powtarza się cykl blokowania, pobierania kasy za konto i wracania pomniejszonej kwoty. Na infolinię miła Pani powiedziała, że nic nie może zrobić- mam kontaktować sie z komornikami. Oni znów, że nie dostaną tej kasy gdyż to bank blokuje Emotikon: Mrugający błędne koło.
Odpowiedz
0 Lajków
amalghaid
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-11-2021
Wiadomość 12 z 12 (3 139 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy