Odpowiedz

Stałe zlecenia - ręczna aktywacja?

Cześć, mam taki problem ze stałymi zleceniami, że wypłata np. przychodzi mi w piątek, a stałe zlecenie jest ustawione na 09(sobota) lub 10(niedziela). Tak więc zlecenie pójdzie chyba w poniedziałek jak dobrze rozumiem. Jest jakiś sposób by odpalić to zlecenie ręcznie? 

Gdzieś mi mignęło, że powinna być taka funkcja. Ale jak klikam na Zaplanowane płatności -> Nadchodzące, to na liście widzę np. transakcje, które mają się wykonać w styczniu. Klikam na jedną z nich i widzę 2 przyciski, "Odwołaj ten przelew" i "Zarządzaj stałym zleceniem". A przydałby się jeszcze przycisk "Aktywuj zlecenie" czy coś takiego, gdzie jak kliknę to system wyśle zaplanowany przelew.

Chyba, że szukam w złym miejscu Emotikon: Szczęśliwy?

Odpowiedz
0 Lajków
jlackipl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
08-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 066 wyświetleń)

Re: Stałe zlecenia - ręczna aktywacja?

Jeśli wskazany przez Ciebie dzień stałego zlecenia wypada w niedzielę lub święto, próby realizacji zlecenia podejmiemy w najbliższym dniu roboczym. Sobotę traktujemy w tym przypadku jak dzień roboczy.

Obecnie nie udostępniliśmy opcji "ręcznego" aktywowania zlecenia, ale przekazałam Twój pomysł do odpowiedniej jednostki 😉

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
588
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 024 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy