Odpowiedz

Pomysły z innych banków do wzdrożenia w ING

Każdy posiada lub miał konto w jakimś innym banku. Jak wiadomo, inne konto w innym banku ma również ciekawe opcje i funkcje, których nie ma w ING

Wypisujcie w tym temacie pomysły, które ma w swoim systemie inny bank, który posiadacie i które mógłby ING wdrożyć albo przynajmniej zobaczyć, że konkurencja też istnieje.

Moje pomysły

1. Kantor. Więcej walut przede wszystkim (nie muszą być egzotyki) ale przynajmniej krajów Unii Europejskiej czy w ogóle Europy, gdzie walutą nie jest Euro.

2. Kantor. Wykres przedstawiający kursy walut od razu na ekranie gdzie dokonuje się wymiany walut a nie link do kursów NBP. Od razu człowiek widzi jak się kurs danej waluty zmieniał historycznie

3. Kantor. DUŻO LEPSZE KURSY!!!!

4. Analiza finansów. Nie tylko główne kategorie ale podkategorie.

5. Moje rachunki i faktury QQlips

Do dzieła ING Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli ktoś z forumowiczów zna jakieś fajne usługi, funkcje, opcje w innych bankach to dopisywać.

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
351
55
03-02-2016
Wiadomość 1 z 1 (3 613 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy