08-11-2017 18:29
W zasadzie to drobiazg, ale... życie składa się z drobiazgów.
Nie wiem dlaczego tak nie jest już teraz, ale miło byłoby gdyby w polu przeznaczonym do wpisania kodu autoryzacyjnego "na dzień dobry" migał kursor. Bardzo często po odczytaniu kodu z smsa od razu wpisuję go z klawiatury, tzn. wydaje mi się że go wpisuję, bo w rzeczywistości najpierw muszę postawić w tym polu kursor (o czym zapominam), a dopiero przepisać kod.
09-11-2017 18:33
Domyślnie pole wpisania kodu autoryzacyjnego jest aktywne i możesz wpisać kod bez klikania w to pole. Sprawdziłem dla pewności na dwóch przeglądarkach (Google Chrome i Internet Explorer) oraz w aplikacji.
Czy możesz nam napisać coś więcej? Na jakim urządzeniu i jakiej przeglądarce internetowej występuje ten problem?
Zgadza się, obecnie za każde wejście pobierana jest opłata w wysokości 32 USD.
16-05-2026Każdy wniosek kredytowy rozpatrujemy indywidualnie, trudno jest nam się odnieść do konkretnego wniosku tutaj. Zachęcamy do kontaktu z doradcą, który taki wniosek przyjmował.
16-05-2026Dzień dobry,
założyłem w maju Platynową Kartę Kredytową Mastercard, głównie zachęcony darmowymi wejściami do saloników lotniskowych (czytałem o 4 wejściach + 2 dla osoby towarzyszącej). Teraz jednak wi
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 11 | |
| 10 | |
| 8 | |
| 7 | |
| 5 |