Bankowość internetowa

Odpowiedz

Po sprzedaży akcji niektórych spółek spółki te nadal widnieją w grupie papierów "Portfel"

Czy informatycy banku ING mogliby doprowadzić do sytuacji, w której sprzedane spółki od razu przestają zaśmiecać widok w grupie papierów "Portfel"?

Odpowiedz
0 Lajków
grzcyg
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
17-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (5 533 wyświetleń)

Re: Po sprzedaży akcji niektórych spółek spółki te nadal widnieją w grupie papierów "Portfel"

@grzcyg Transakcje giełdowe rozliczane są w terminie T+2. Jeżeli byłeś właścicielem sprzedanych akcji, to pozycja będzie widniała jeszcze przez dwa dni robocze, ale ze stanem 0 sztuk. Jeżeli kupimy akcje dzisiaj, to ich właścicielami będziemy we wtorek (dwa dni robocze później).

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (5 502 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy