Odpowiedz

Pełnomocnik w rachunku.

Witam mam pytanie, dodając nowego pełnomocnika do rachunku oszczędnościowego dam mu również dostęp do swojego głównego rachunku i innych produktów takie jak karty czy kredyty?
Odpowiedz
0 Lajków
Tomek1313
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (5 069 wyświetleń)

Re: Pełnomocnik w rachunku.

Pełnomocnictwo udziela się tylko do konkretnego produktu. Jeśli upoważnisz kogoś do swojego konta oszczędnościowego, ta osoba otrzyma wgląd tylko do tego konta. Nie udostępnimy jej automatycznie Twoich pozostałych produktów. 

Jeśli chciałbyś mieć pełnomocnika również do głównego rachunku, powinieneś nadać kolejne upoważnienie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 984 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag

...

21-05-2025

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze

...

21-05-2025

@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Emotikon: Szczęśliwy Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie

...

21-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy