Odpowiedz

Pełnomocnik w rachunku.

Witam mam pytanie, dodając nowego pełnomocnika do rachunku oszczędnościowego dam mu również dostęp do swojego głównego rachunku i innych produktów takie jak karty czy kredyty?
Odpowiedz
0 Lajków
Tomek1313
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 200 wyświetleń)

Re: Pełnomocnik w rachunku.

Pełnomocnictwo udziela się tylko do konkretnego produktu. Jeśli upoważnisz kogoś do swojego konta oszczędnościowego, ta osoba otrzyma wgląd tylko do tego konta. Nie udostępnimy jej automatycznie Twoich pozostałych produktów. 

Jeśli chciałbyś mieć pełnomocnika również do głównego rachunku, powinieneś nadać kolejne upoważnienie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
639
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (6 115 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Invis Pay

Na ten moment nie planujemy takiego wdrożenia. Obecnie zegarki, które obsługujemy to Garmin, Apple oraz te, które wspierają płatności Google Pay.

12-09-2026
Re: Wprowadzenie Samsung Pay

Mogliby zastąpić to słowo analizowanie na coś innego, ile można pisać to samo a tymczasem zero jakichkolwiek efektów, chyba serio trzeba zmienić konto, które mam od 20 lat na jakieś inne bardziej nowo...

12-09-2026
Zagubiony terminal

Dzień dobry, ponad miesiąc temu postanowiłem zwrócić terminal. Bank wysłał swojego kuriera po odbiór. Terminal został przeze mnie zapakowany. Kurier przyjechał i zabrał paczkę. Po jakimś czasie ktoś z...

11-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy