Odpowiedz

Pełnomocnictwo poprzez Moje ING?

Poprzez Moje ING wskazałam jako pełnomocnika męża, który ma   ING konto firmowe, nie ma konta indywidualnego.  System przyjął takie pełnomocnictwo (widzę go na liście pełnomocników). Czy mogę założyć że jest ono ważne, czy  fakt zapisania w systemie jeszcze nie gwarantuje skuteczności takiego pełnomocnictwa?

Odpowiedz
0 Lajków
Iza2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-10-2017
Wiadomość 1 z 2 (7 100 wyświetleń)

Re: Pełnomocnictwo poprzez Moje ING?

Jeżeli Twój mąż jest naszym klientem to rzeczywiście mogłaś go ustanowić pełnomocnikiem do swojego konta przez Moje ING. Jeżeli sprawdziłaś, że mąż figuruje już jako pełnomocnik do Twojego rachunku to wszystko zakończyło się pomyślnie Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 015 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Witam, od razu zaznaczę że post napisany będzie w takiej formie ponieważ jest to równiez treść reklamacji jaką wysłałem. Jednak chciałem się podzielić tym tu spytać o opinię. 

Dnia 27.12.2024 został za

...

01-01-2025
Re.: OKO dziecka

Uwaga, ten produkt oferowany przez bank to pulapka i w glowie sie nie miesci zeby bank blokowal pieniadze na okres 2 lata wymagajac zgody sadu na wyplate srodkow.

01-01-2025
Re.: OKO dziecka

Zgadza sie, mam ten sam problem i uwazam, ze bank nie powinien oferowac takich produktow. Bardzo prosze o aktualizacje w temacie gdy cos sie wyjasni po Twojej stronie.

01-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy