- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Nie dostałam Przelewu
10-03-2019 01:45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-03-2019 10:30
Re.: Nie dostałam Przelewu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam, przelewy z innego banku do ING, są realizowane w dni robocze. Natomiast między ING dochodzi od razu .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
11-03-2019 07:22
Re: Re.: Nie dostałam Przelewu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Lenkax321 Jeżeli zrobiłaś przelew ekspresowy z PKO BP na konto indywidualne w naszym banku i nie masz zajęć egzekucyjnych, to powinnaś mieć pieniądze do kilku minut. Jeżeli zrobiłaś przelew ekspresowy z PKO SA, to oni realizują takie przelewy od poniedziałku do niedzieli od 6:00 do 22:30. Jeżeli zrobiłaś przelew w tych godzinach, to powinnaś mieć pieniądze na naszym koncie osobistym do kilku minut.
Jeżeli nadal nie otrzymałaś przelewu, to proszę Cię o kontakt z bankiem PKO. Będą mogli sprawdzić Twój przelew.
Tabelę dostępności banków możesz sprawdzić na stronie Express Elixir https://www.expresselixir.pl/tabela-dostepnosci/ oraz Blue Cash https://bluecash.pl/spbc/out
@Pazdi wspomniałeś o przelewach wewnętrznych w złotówkach (między naszymi kontami PLN) i standardowych w złotówkach (między kontami w różnych polskich bankach) Możesz u nas też robić przelewy ekspresowe między bankami, które współpracują z Blue Cash oraz Express Elixir.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj