Bankowość internetowa

Odpowiedz

Księgowość ING - JPK_EWP - bład oczytu na stronie podatki.gov.pl

Witam,

Wygenerowany plik JPK_EWP chciałem zweryfikować na stronie podatki.gov.pl narzędziem umozliwiającym podgląd plików JPK - niestety wystąpił błąd odczytu, na wielu przeglądarkach, dla kilku plików z różnych miesięcy - pliki bez problemu otwierają się w notatniku.

Czy format pliku JPK_EWP w Państwa programie księgowym jest aktualny?

Z poważaniem.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
07-03-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 811 wyświetleń)

Re: Księgowość ING - JPK_EWP - bład oczytu na stronie podatki.gov.pl

W sprawie opisanego błędu, skontaktuj się proszę z naszym działem ING Księgowość. 
Specjaliści są dostępni pod numerem 32 357 88 77. Tutaj znajdziesz inne sposoby kontaktu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (3 777 wyświetleń)

Re: Księgowość ING - JPK_EWP - bład oczytu na stronie podatki.gov.pl

Helpdesk MF przesłał taką odpowiedź: W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że narzędzie „Podgląd i edycja pliku" udostępnione na stronie https://e-mikrofirma.mf.gov.pl/jpk-form/form-selection dotyczy struktury JPK_V7M oraz JPK_V7K.

Problem rozwiązany.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
07-03-2021
Wiadomość 3 z 3 (3 717 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy