Odpowiedz

Kredyt

Witam wziąłem kredyt gotówkowy w aplikacji moje Ing i mam pytanie czy muszę się spodziewać jakiś papierów drogą pocztową czy nie? Wiem że umowa kredytowa znajduje się w moich dokumentach w aplikacji
Odpowiedz
0 Lajków
Marlinmm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 129 wyświetleń)

Re: Kredyt

Nie otrzymasz od nas żadnych dodatkowych dokumentów w wersji papierowej Emotikon: Szczęśliwy Wszystkie dokumenty kredytowe przekazaliśmy w Moje ING. Tam też masz dostęp do harmonogramu spłat. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 080 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
konto a kredyt hipoteczny

Dzień dobry. Jestem przed podpisaniem umowy kredytowej, ale muszę założyć konto w banku ING. O udzielenie kredytu wnioskowałam z Małżonkiem. Jakie konto powinniśmy założyć? Wspólne czy osobiste z pełn

...

25-03-2025
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Ja korzystam z aplikacji regularnie (dziś również), a i tak przy kolejnej próbie logowania aplikacja mi wyrzuciła komunikat, że muszę aktywować konto. Czy to normalne?

24-03-2025
Prośba o pomoc w przyspieszeniu reklamacji - bankomat.

Witam, wypłacałam 2000 z bankomatu. Konto zostało obciążone, bankomat pokazał komunikat o awarii, wypluł jedynie kartę. Poradzono mi poczekać aż kwota zejdzie z blokad. Zeszła. Złożyłam reklamacje. Te...

24-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy