Odpowiedz

ING Business dla działalności jednoosobowej

[ Edytowane ]
Czy istnieje możliwość aktywowania ING Business dla mikrofirm jednoosobowych z kontem Direct, choćby za dodatkową opłatą, czy trzeba korzystać z mojego ING?
Odpowiedz
0 Lajków
Hasler444
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-01-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 975 wyświetleń)

Re: ING Business dla działalności jednoosobowej

Dla klientów prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą na uproszczonej księgowości dedukujemy bankowość internetową Moje ING. Nie ma możliwości korzystania z ING Business.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 904 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy