Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Karta Zbliżak, a powiadomienia push w aplikacji

Dzień dobry,
pytanie dosłownie takie samo jak w temacie.

Czy istnieje możliwość konfiguracji aplikacji mobilnej tak, żeby płatności wykonane przez Kartę Zbliżak (podpiętej pod to samo konto, co Karta Zbliżeniowa) przekazane zostały jako powiadomienia push w aplikacji mobilnej.?
Sprawdzałem zarówno możliwości aplikacji jak i konta MojeING na desktopie, ale nie znalazłem możliwości włączenia funkcji powiadmień push dla Zbliżaka.

Odpowiedz
0 Lajków
everysmith
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
17-10-2017
Wiadomość 1 z 3 (7 820 wyświetleń)

Re.: Karta Zbliżak, a powiadomienia push w aplikacji

Sprawdzałaś w aplikacji w menu:

Dane i ustawienia > Aplikacja mobilna > Powiadomienia PUSH Zarządzaj

Pojawia się lista rachunków i karty. Nie ma zbliżak tutaj? 

Z tego miejsca można zaznaczyć rachunki i karty, z których mają przychodzić powiadomienia.

Jeżeli jest i jest zaznaczona jako aktywne powiadomienia, to pytanie czy transakcje wykonywane tą kartą są online.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (7 792 wyświetleń)

Re.: Karta Zbliżak, a powiadomienia push w aplikacji

Ach faktycznie, działa. Dziękuje serdecznie.

everysmith
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
17-10-2017
Wiadomość 3 z 3 (7 769 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a

...

08-05-2026
Re: Re.: Brak wpłaty poprzez wpłatomat

Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a  środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi

...

08-05-2026
Re: Pożyczka online - problem techniczny

Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie. 

08-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy