Odpowiedz

Codzienne oszczędzanie

U mnie oszczędzanie to odkładanie co miesiąc na osobne konto OKO 300zł, dodatkowo pieniądze odkładane są na Smart Saver co jest bardzo fajną sprawą.  A co do oszczędzania to wprowadziłem jeszcze odkładanie za każdy dzień pracy 5zł i wrzucam do skarbonki. Mam w ten sposób już 3 pełne skarbonki które nie mają otworu umożliwiającego wyciągnięcie Emotikon: Szczęśliwy Myślę że to niezła sprawa gdy nagle pojawią się nieoczekiwane wydatki, wtedy możemy "skubnąć" kilka 5złotówek niestety uszkadzając metalową puszkę...

Bezrobotny
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
3
11-02-2017
Wiadomość 1 z 1 (52 181 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Prowizja pośrednika hipotecznego

Tak, może. Natomiast oferta jest taka sama, bez względu na to jak klient składa wniosek (bank/pośrednik).
Prowizja bankowa dla pośrednika to nasz koszt, nie podnosi on kosztu kredytu Klienta.
Rezygnacj...

30-12-2024
Re.: Brak stanu kont po zalogowaniu się

Możesz odkryć widok stanu kont wchodząc w aplikacji w prawy górny róg. Wybierasz tam Ustawienia - Widok - Strona główna. 

30-12-2024
OKO dziecka

Dlaczego Bank oferuje takie produkty z możliwością wpłaty na konto dziecka 200000 zł z oprocentowaniem 7% przez 3 mies? A co dalej? Pułapka i zamrożone środki. Oprocentowanie 1,5% i brak możliwości wy

...

29-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy