Płatności

Odpowiedz

problem z automatyczną spłatą karty kredytowej

Pomimo ustawień automatyczna spłata zadłużenia automat nie zadziałał. Środki nie zostały zaksięgowane na rachunku karty kredytowej pomimo tego że wystarczająca ilość środków pieniężnych widniała na rachunku. Spłata została dokonana ręcznie w całości w dniu następnym wymaganym dniu spłaty zadłużenia. Czy zostaną mi naliczone odsetki???

Odpowiedz
0 Lajków
biely
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (7 628 wyświetleń)

Re.: problem z automatyczną spłatą karty kredytowej

Opisz całą sytuacje w wiadomości do banku za pośrednictwem bankowości elektronicznej, sekcji wiadomości.

Zatytuuj wiadomość „reklamacja” i podaj w niej odpowiednie kwoty i doaty oraz końcówkę numeru karty, której problem dotyczył. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (7 626 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

16-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,

ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.

Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy