Płatności

Odpowiedz

Płatność kartą Visa zagranicą konto Mobi

Witam, córka (15 lat) posiada konto Mobi podpięte pod moje konto .

Korzysta z karty Visa , wyjeżdżając na wakacje do Bułgarii z jakimi opłatami może się napotkać 

Czy płacąc w sklepach/punktach usługowych  jest prowizja ? Czy wypłacając Lewy z bankomatu jest prowizja ?

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
6
10-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 692 wyświetleń)

Re: Płatność kartą Visa zagranicą konto Mobi

Od płatności i wypłat zagranicznych pobierzemy prowizję w wysokości 3% kwoty transakcji. Transakcję przewalutujemy z waluty lokalnej na złotówki po kursie Visy. 
Jeśli córka zamierza wypłacić co najmniej równowartość 500 zł w walucie, to korzystny będzie zakup Pakietu wypłat gotówki.
Za aktywację pakietu pobieramy opłatę 15 zł. Gdy pakiet jest ważny, nie naliczymy opłat za wypłaty gotówki z bankomatów za granicą przez 30 dni. 
Pakiet można aktywować w Moim ING w szczegółach karty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 653 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy