Płatności

Odpowiedz

Czy można wycofać przelew z zagranicy?

Witam. W piątek 16.02 dostałem potwierdzenie przelewu na którym data realizacji to poniedziałek 19.02 następnego tygodnia,przelew był robiony z Belgijskiego oddziału ING na konto w Pl. W Poniedziałek mam wysłać paczkę do klienta i w związku z tym mam pytanie czy taki przelew z datą przyszłą można wycofać?
Odpowiedz
0 Lajków
java84
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-02-2018
Wiadomość 1 z 3 (11 849 wyświetleń)

Re.: Czy można wycofać przelew z zagranicy?

[ Edytowane ]
w bankach ING grupy kapitałowej NN nie jest to możliwe.
Niektóre banki pozwalają na wycofanie takiego przelewu, ale zasada jest taka, ze do póki coś w tym przelewie można zmienić, wycofać, bank nie pozwala do momentu realizacji, pobrać potwierdzenia transakcji.

Przelew z zagranicy, będzie u ciebie w poniedziałek pod wieczor lub wtorek rano. Przelewy ze strefy UE do PL potrafią być księgowane w ciągu 2 godzin.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (11 845 wyświetleń)

Re.: Czy można wycofać przelew z zagranicy?

Super. Dziękuje za szybką odpowiedźEmotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
java84
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-02-2018
Wiadomość 3 z 3 (11 836 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy