Płatności

Odpowiedz

Cofnięcie przelewu własnego z konta direct na konto walutowe

Czy istnieje możliwość cofnięcia przelewu własnego z konta direct na konto walutowe, ponieważ wykonując przelew własny pomyliłem konta i zamiast na konto oszczędnościowe przelalem pieniądze na walutowe. chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość cofnięcia tej operacji, po ponowne przewalutowanie z konta w euro na złotówki kosztowaloby mnie różnice w kursie wynosząca kilkanaście groszy na 1 euro

Odpowiedz
0 Lajków
Sylwek930
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
13-04-2016
Wiadomość 1 z 2 (13 802 wyświetleń)

Re.: Cofnięcie przelewu własnego z konta direct na konto walutowe

[ Edytowane ]

Nie ma możliwości cofnięcia przelewu. Zgodnie z Regulaminem świadczenia usług systemu bankowości internetowej, dyspozycja złożona przez użytkownika w Systemie bankowości internetowej jest nieodwołalnym i ostatecznym wyrażeniem woli klienta.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (13 745 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy