Odpowiedz

spłata pożyczki

Chciałabym sie dowiedziec jak mogę spłacić moją pozyczkę. To moja pierwsza rata.
W aplikacji mobilnej oraz na moim koncie ing w zakładce "kredyty" mam podane 2 numery kont.
Jedno-konto do spłaty (taki sam numer jak moje konto ing) oraz drugie jako rachunek kredytu. 
Nie moge zrobic przelewu na podany numer konta do spłaty poniewaz cały czas wyskakuje komunikat: Nie mozna zrealizwoac przelweu na własne konto. Zatem na jaki numer konta spłacac pozyczke?

Odpowiedz
0 Lajków
annd
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
22-11-2017
Wiadomość 1 z 4 (13 890 wyświetleń)

Re.: spłata pożyczki

[ Edytowane ]
Spłacić kredyt możesz, po przez opcje „nadpłać pożyczkę”, którą znajdziesz w jej szczegółach. Spłacić możesz kilka rat lub całość zobowiązania.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (13 887 wyświetleń)

Dotyczy to również 1 raty? Czy zostanie to zaksięgowane jaki bieżącą spłata czy jako nadpłata?
Odpowiedz
0 Lajków
annd
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
22-11-2017
Wiadomość 3 z 4 (13 884 wyświetleń)

Złe zrozumiałem wcześniejszy twój post.
Proces który opisałem dotyczy spłaty całościowej pożyczki.
Raty kredytu spłacają się automatycznie za pomocą zlecenia stałego automatycznie utworzonego przez system.
Nie ma możliwości wpłacenia raty „ręcznie, przelewem przed czasem”
Jeżeli skorzystasz z opcji „ nadpłać pożyczkę” wpłacona rata nadpłaci się od końca harmonogramu.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (13 861 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Aplikacja na iPadzie przy próbie aktywacji wymaga loginu a następnie PESELU. Po wpisaniu tego drugiego bez żadnego komunikatu crashuje. iPad 11, aktualny iOS, różne sieci WiFi. Znany błąd?

08-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeni

...

08-07-2026
Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Proszę, zgłoś to specjaliście na czacie w aplikacji. Czat możesz rozpocząć po tym, jak zalogujesz się do Mojego ING. Wystarczy, że wybierzesz ikonę dymka ze znakiem zapytania na górze aplikacji. Czatu...

07-07-2026