23-07-2018 17:51
Witam, składałm wniosek o pożyczkę gotówką, po wypełnieniu wszystkich formalość i zaakceptowaniu warunków umowy, dostałam od banku propozycję większej gotówki, badź tej o którą skladałam. Wybrałam tą większą i teraz wyskoczyło mi że weryfikacja, nadmienię to iż nie jest to mój pierwszy raz kiedy online składam wniosek o kredy gotówkowy i zawsze jak pojawiała mi się propozycja od banku i ją wybierałam , bez problemu dostawałamod razu. Czy jak wyskoczyła mi weryfikacja to znaczy , że jednak może to być odmowa udzielenia takiej pożyczki? ( są to kwoty minimalne do 2000 tys )
24-07-2018 08:16 | Edytowano: 24-07-2018 08:18
Każdy wniosek kredytowy analizujemy. Niezależnie od wnioskowanej kwoty czy też wstępnej decyzji - może on pójść do dalszej weryfikacji.
Nie jest to jednak decyzja kredytowa. Gdy rozpatrzymy Twój wniosek - otrzymasz informację, czy zdolność kredytowa pozwala na kwotę kredytu, którą wybrałaś.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |