23-11-2016 22:03
Witam ,mieszkam w Szwecji i jestem waszym klientem od ponad 5 lat, w tym czasie miałem u państwa kredyt na 3 lata który już spłaciłem, ostatnio jak bylem w Polsce odwiedziłem placówkę ing w Grodzisku Mazowieckim i pani powiedziała mi ze mogę wziąć pożyczkę mieszkając zagranica do 160 000zl bez żadnych zaświadczeń, czy to nadal u was istnieje? chodzi mi dokładnie o ok 70 000zl średnie moje dochody w Szwecji to ok 7 000zl. Czekam na informacje, niestety nie mogę przez internet bo muszę wypisać nip pracodawcy a w Szwecji tego nie ma. Z poważaniem Kamil S.
24-11-2016 22:00
Możesz złożyć wniosek o pożyczkę, jeżeli Twoje wynagrodzenie w walucie obcej wpływa od min. 6 miesięcy na konto w banku polskim. Będziemy wymagać następujących dokumentów:
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026