23-11-2016 22:03
Witam ,mieszkam w Szwecji i jestem waszym klientem od ponad 5 lat, w tym czasie miałem u państwa kredyt na 3 lata który już spłaciłem, ostatnio jak bylem w Polsce odwiedziłem placówkę ing w Grodzisku Mazowieckim i pani powiedziała mi ze mogę wziąć pożyczkę mieszkając zagranica do 160 000zl bez żadnych zaświadczeń, czy to nadal u was istnieje? chodzi mi dokładnie o ok 70 000zl średnie moje dochody w Szwecji to ok 7 000zl. Czekam na informacje, niestety nie mogę przez internet bo muszę wypisać nip pracodawcy a w Szwecji tego nie ma. Z poważaniem Kamil S.
24-11-2016 22:00
Możesz złożyć wniosek o pożyczkę, jeżeli Twoje wynagrodzenie w walucie obcej wpływa od min. 6 miesięcy na konto w banku polskim. Będziemy wymagać następujących dokumentów:
Przelew możesz zlecić z konta w złotych jako przelew walutowy lub bezpośrednio z konta walutowego. W przypadku trybu pilnego DZIŚ, przelew zostanie udostępniony w banku odbiorcy w tym samym dniu. Jeśl
... 12-03-2025Jeśli w ciągu 90 dni nie zalogujesz się do aplikacji na zaufanym urządzeniu, automatycznie usuniemy je z Twoich zaufanych ze względu bezpieczeństwa. W tej sytuacji faktycznie wymagana jest ponowna akt
... 12-03-2025Spróbuj proszę ponownie w tej sprawie napisać na czacie w bankowości lub zadzwoń na naszą infolinię dla przedsiębiorców pod numerem 32 357 00 24.
11-03-2025