Odpowiedz

kredyt a praca zagranica

Witam ,mieszkam w Szwecji i jestem waszym klientem od ponad 5 lat, w tym czasie miałem u państwa kredyt na 3 lata który już spłaciłem, ostatnio jak bylem w Polsce odwiedziłem placówkę ing w Grodzisku Mazowieckim i pani powiedziała mi ze mogę wziąć pożyczkę mieszkając zagranica do 160 000zl bez żadnych zaświadczeń, czy to nadal u was istnieje? chodzi mi dokładnie o ok 70 000zl średnie moje dochody w Szwecji to ok 7 000zl. Czekam na informacje, niestety nie mogę przez internet bo muszę wypisać nip pracodawcy a w Szwecji tego nie ma. Z poważaniem Kamil S.

Odpowiedz
0 Lajków
paysker
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
23-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (7 702 wyświetleń)

Re.: kredyt a praca zagranica

Możesz złożyć wniosek o pożyczkę, jeżeli Twoje wynagrodzenie w walucie obcej wpływa od min. 6 miesięcy na konto w banku polskim. Będziemy wymagać następujących dokumentów:

• przetłumaczona na język polski przez tłumacza przysięgłego umowa o pracę lub zaświadczenie o zatrudnieniu,
  • wyciągi za ostatnie 6 miesięcy, jeżeli dochody wpływają do innego banku.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 664 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy