29-12-2017 16:09
Witam,
Posiadam kredyt, niestety z przyczyn prywatnych mam problem ze spłatą. Saldo ujemne mam na kwotę 600 złotych. Dziś zobaczyłem, że z konta oszczędnościowego zostało pobrane 23! zł na kredyt. Czy jest to możliwe aby automatycznie pobrało kwotę z konta oszczędnościowego? Dodam, że te 23 zł było od dłuższego czasu na koncie oszczędnościowym..
30-12-2017 15:57
@kinneikus Niestety, nie mam możliwości sprawdzenia sytuacji na Twoim rachunku. W zależności od stanu w jakim znajduje się kredyt, możliwe są rożne nasze działania. Jeśli podejmiesz kontakt z nami np. telefonicznie lub przez bankowość internetową uzyskasz pełną informację.
Zapraszam Cię również do zapoznania się z naszą stroną, gdzie znajdziesz informacje, która pomogą Ci w obecnej sytuacji.
Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
13-11-2024Dziękujemy za opinie, przekazaliśmy to do odpowiedniego działu.
13-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |