29-12-2017 16:09
Witam,
Posiadam kredyt, niestety z przyczyn prywatnych mam problem ze spłatą. Saldo ujemne mam na kwotę 600 złotych. Dziś zobaczyłem, że z konta oszczędnościowego zostało pobrane 23! zł na kredyt. Czy jest to możliwe aby automatycznie pobrało kwotę z konta oszczędnościowego? Dodam, że te 23 zł było od dłuższego czasu na koncie oszczędnościowym..
30-12-2017 15:57
@kinneikus Niestety, nie mam możliwości sprawdzenia sytuacji na Twoim rachunku. W zależności od stanu w jakim znajduje się kredyt, możliwe są rożne nasze działania. Jeśli podejmiesz kontakt z nami np. telefonicznie lub przez bankowość internetową uzyskasz pełną informację.
Zapraszam Cię również do zapoznania się z naszą stroną, gdzie znajdziesz informacje, która pomogą Ci w obecnej sytuacji.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026