02-11-2016 20:10
Witam.
Czy zamiast zaświadczenia można okazać oryginał umowy o prace przy kredycie rzędu tysiąca złotych? Złożyłem wniosek o kredyt i dostałem wiadomość o pozytywnym rozpatrzeniu wniosku, z prośbą o stawienie sie w punkcie ing. Jestem aktualnie na chorobowym i korzystając z sytuacji chciałem jutro wybrać się do najbliższego punktu ing, jedyne co mam pod ręką to umowa o prace + historia 3 wpłat z firmy na konto bankowe w ing. Czy to wystarczy? Pozdrawiam!
02-11-2016 20:23
Prosimy skontaktuj się z infolinią pod numerem 32 357 00 69, gdzie po krótkiej weryfikacji, doradca będzie mógł sprawdzić wniosek kredytowy oraz wymagane dokumenty do jego zatwierdzenia. Infolinia jest czynna całodobowo.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US
... 05-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |