Odpowiedz

Ubezpieczenie

Mam pytanie wziąłem pożyczkę wraz z ubezpieczeniem robię nadpłaty okres się zmniejsza w harmonogramie spłaty kwota rat wynosi 0zl ale nadal widnieje kwota ubezpieczenia czy jak wcześniej spłacę kredyt to nadal będę musiał płacić ubezpieczenie?

Odpowiedz
0 Lajków
Wujek1986
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 062 wyświetleń)

Re.: Ubezpieczenie

[ Edytowane ]

Ubezpieczenie do prywatnej pożyczki gotówkowej opłacasz miesięcznie w formie składek.
W dniu płatności raty- zgodnie z harmonogramem- osobno pobieramy składkę ubezpieczeniową.
Gdy spłacisz pożyczkę przed czasem - za pozostałe miesiące składki nie są pobierane 🙂

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 936 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Re: Re.: Problem z blikiem wysyłanym z kategorii odbiorcy

Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku Emotikon: Szczęśliwy Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy