Odpowiedz

Ubezpieczenie

Mam pytanie wziąłem pożyczkę wraz z ubezpieczeniem robię nadpłaty okres się zmniejsza w harmonogramie spłaty kwota rat wynosi 0zl ale nadal widnieje kwota ubezpieczenia czy jak wcześniej spłacę kredyt to nadal będę musiał płacić ubezpieczenie?

Odpowiedz
0 Lajków
Wujek1986
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 813 wyświetleń)

Re.: Ubezpieczenie

[ Edytowane ]

Ubezpieczenie do prywatnej pożyczki gotówkowej opłacasz miesięcznie w formie składek.
W dniu płatności raty- zgodnie z harmonogramem- osobno pobieramy składkę ubezpieczeniową.
Gdy spłacisz pożyczkę przed czasem - za pozostałe miesiące składki nie są pobierane 🙂

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 687 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025