01-03-2016 10:36
Wczoraj pobrałem pożyczkę przez internet (1000 zł) lecz moje plany uległy zmianie i nie jest mi ona potrzebna jak mogę ją zwrócić ( Nie pokazuje mi sie w zakładce kredyty i pozyczki) . Wiem że jest to możliwe przez 14 dni od daty złożenia wniosku oraz czy można załatwić to bez wizyty w banku bo trochę nie mam na to czasu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
02-03-2016 11:54
W dokumentach, które pobrałeś podczas zawierania umowy jest formularz oświadczenia o odstąpieniu od umowy pożyczki. Wypełnij go, proszę, i wyślij na wskazany w nim adres.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026