Odpowiedz

Pożyczka - zmiana umowy

Hej

Chciałbym wziąć pożyczkę gotówkową. Z początkiem stycznia przechodzę z umowy o pracę na czas określony (1/2 etatu, okres próbny) na umowę o pracę na czas nieokreślony(3/4 etatu). Czy w oświadczeniu o dochodach jestem prawnie zobligowany do podania danych na dzień bieżący, czy mogę wpisać dane z nowej umowy? Chcę aby pożyczka obowiązywała właśnie od nowego roku. Dodam, że mam już przepracowane w tej firmie 6 miesięcy (płatny staż 3 miesiace, potem UoP na 3 miesiące)

Odpowiedz
0 Lajków
ddms
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
23-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (7 284 wyświetleń)

Re.: Pożyczka - zmiana umowy

W zaświadczeniu o uzyskiwanym dochodzie trzeba uwzględnić informacje na podstawie aktualnej umowy o pracę. Dodatkowo dochód jaki musisz uzyskiwać to kwota co najmniej 800 zł miesięcznie. Jeśli następna umowa będzie już na okres nieokreślony, to lepiej będzie poczekać. Wtedy będziesz też mógł skorzystać z maksymalnego okresu kredytowania 96 miesięcy.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
IwonaP
Były moderator
Były moderator icon
136
43
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 269 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Macie jakąś awarię?
Po zakupie biletu i próbie wejścia w szczegóły , nie można pobrać danych jak w załączniku

12-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dokładnie, u mnie też problem.

Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za

...

12-11-2024
Re.: Aktywacja bankowości internetowej

Login możemy przypomnieć w placówce. Jest on również w umowie o bankowość internetową. Jeśli nie mozesz nas odwiedzić ani nie masz dostępu do umowy, zadzwoń pod numer 32 357 00 69. Po uzyskaniu loginu...

12-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy