Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa a umowa

Hej, właśnie na moim ING dostałam pozytywną decyzję kredytową. Zaproszono mnie do zabrania kilku dokumentów i podpisania umowy w oddziale. No i właśnie - nie da się tego zrobić online przez profil zaufany? Miałam szczerą nadzieję, że pożyczkę składaną online podpiszę online.
Czy pozytywna decyzja kredytowa na moim ing jest ostateczna, czy pracownik może mnie jeszcze zaskoczyć odmową w oddziale?
Odpowiedz
0 Lajków
Perhasme
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
14-07-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 907 wyświetleń)

Re.: Pożyczka gotówkowa a umowa

Ach, i drugie pytanie. Czy jestem w stanie podpisać umowę na wyspie ING, która posiada tylko obsługę express czy muszę się wybrać do oddziału stacjonarnego?
Odpowiedz
0 Lajków
Perhasme
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
14-07-2020
Wiadomość 2 z 3 (2 893 wyświetleń)

Re: Re.: Pożyczka gotówkowa a umowa

@Perhasme Umowę o pożyczkę podpiszesz wyłącznie w oddziale ING. W ocenie zdolności kredytowej podjęliśmy decyzję, o weryfikacji dokumentów. Jeśli przedłożone dokumenty będą się zgadzały ze złożonym wnioskiem, decyzja zostanie podtrzymana Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 3 (2 817 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy