02-03-2017 20:25
Witam
Czy jeżeli jako osoba prywatna mam pożyczkę gotówkową, to mogę starać się o kredyt na założenie działalności?
Czy ubiegając się o pożyczkę na założenie DG muszę mieć już wtedy działalność zarejestrowaną?
Pozdrawiam
Adrian
03-03-2017 19:40
O pożyczkę firmową możesz ubiegać się mając firmę od min. roku. Dopuszczamy złożenie wniosku kredytowego od firm prowadzonych pól roku. Wymagamy wtedy zabezpieczenia w postaci nieruchomości.
Proponuje leasing na samochód. Przy wkładzie własnym na poziomie 20 % nie patrzymy na czas prowadzenia firmy. Minimalna kwota leasingu to 20000 zł netto.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026