02-03-2017 20:25
Witam
Czy jeżeli jako osoba prywatna mam pożyczkę gotówkową, to mogę starać się o kredyt na założenie działalności?
Czy ubiegając się o pożyczkę na założenie DG muszę mieć już wtedy działalność zarejestrowaną?
Pozdrawiam
Adrian
03-03-2017 19:40
O pożyczkę firmową możesz ubiegać się mając firmę od min. roku. Dopuszczamy złożenie wniosku kredytowego od firm prowadzonych pól roku. Wymagamy wtedy zabezpieczenia w postaci nieruchomości.
Proponuje leasing na samochód. Przy wkładzie własnym na poziomie 20 % nie patrzymy na czas prowadzenia firmy. Minimalna kwota leasingu to 20000 zł netto.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026