Odpowiedz

Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
22
2
28-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (810 wyświetleń)

Re: Oferta pożyczki

Tutaj nie mamy dostępu do systemu bankowego, aby sprawdzić Twój wniosek. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
129
18
14-12-2020
Wiadomość 2 z 3 (731 wyświetleń)

Re: Oferta pożyczki

Dziękuję za odpowiedź. Oferta była tylko dostępna w piątek więc nie ma sensu abym się kontaktowała w tej sprawie.
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
22
2
28-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (661 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Stałe oprocentowanie - negocjacje

Cześć.

Mam kredyt w ING już 6 lat. Po 1. okresie stałych rat zaakceptowałem ofertę na 2. okres. Potem nastąpiła fala obniżek stóp przez NBP i moje stale są dużo za duże względem zmiennych.

Czy wciąż IN

...

11-01-2026
Re: Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

W tej sprawie prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 323570024. Infolinia jest dostępna w dni robocze od 8 do 16.

10-01-2026
Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

Witam,

Chcę zapytać o możliwość skorzystania z obecnej promocji na start - darmowe konto przez 2 lata dla spółek z o.o. Czy z tej promocji mogą skorzystać firmy, które kiedyś miały konto bankowe w ING ...

10-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy