Odpowiedz

Nowy kredyt i spłata obecnych

Witam. Mam obecnie rozpoczęte trzy kredyty na kwote łączna około 30 tysięcy w Ing i spłaca e były zawsze na czas bo były ściągane z konta. Mam pytanie. Zmienilem pracę we wrześniu i mam większe środki bo podniosły się z 2300 na 3200netto i chciałbym zapytać czy jest możliwość żebym wpłacił 17tys na spłatę jednego kredytu w którym zostało do spłaty 20300zl i wziąść kredyt gotówkowy 50 tysięcy i spłacić wszystkie rozpoczęte kredyty a resztę przeznaczyć na dowolny cel a mieć jedną ratę ? . Umowa na czas nieokreslony oczywiście
Odpowiedz
0 Lajków
Wesol92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
22-01-2019
Wiadomość 1 z 3 (6 279 wyświetleń)

Re.: Nowy kredyt i spłata obecnych

[ Edytowane ]

Zalecam rozwiązanie.

Złóż wniosek o nowy kredyt i zaznacz w nim całkowitą spłatę kredytów jakie posiadasz. 

(lista twoich zobowiązań pokaże się podczas wypełniania wniosku)

W ten sposób zachowasz 17 tyś i będziesz mieć jedną ratę.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (6 260 wyświetleń)

Re.: Nowy kredyt i spłata obecnych

No faktycznie to nawet lepsze rozwiązanie Emotikon: Szczęśliwy dzięki wielkie Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Wesol92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
22-01-2019
Wiadomość 3 z 3 (6 238 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy