Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Limit zadłużenia - do 18 maja bez możliwości przedłużenia.

Witam,

w dniu 18 marca udostępniono mi limit zadłużenia na koncie w kwocie 1000 zł. Na umowie jest napisane, iż umowa zawarta jest do dnia 18 maja bez możliwości jej przedłużenia. Czy to dlatego iż we wniosku podałem, że moja Umowa o pracę kończy się 31 maja? Jeżeli tak, to czy po zakończeniu umowy z bankiem odnośnie limitu, po podpisaniu kolejnej umowy o pracę, będę mógł wnioskować o przyznanie mi kolejnego limitu zadłużenia?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
pieterek26
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-03-2017
Wiadomość 1 z 4 (4 242 wyświetleń)

Re.: Limit zadłużenia - do 18 maja bez możliwości przedłużenia.

Zgadza się Emotikon: Szczęśliwy Jest dokładnie tak jak napisałeś. Umowa Ci się kończy w maju, dlatego limit też jest przyznany do 18 maja. Po podpisaniu nowej umowy będziesz mógł złożyć na nowo wniosek o limit zadłużenia w koncie.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (4 183 wyświetleń)

Umowa jest na 2 miesiące  i czy mimo to jest pobierana opłata ROCZNA w wysokości 1,8% kwoty udzielonego limitu? (Czyli w moim przypadku 68 zł? ). Jeżeli tak to czy po zakonczeniu tej umowy z bankiem i wystąpieniem o nową umowe o limit zadluzenia, będę musiał tę kwotę płacić ponownie?

Odpowiedz
0 Lajków
pieterek26
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-03-2017
Wiadomość 3 z 4 (4 172 wyświetleń)

Opłata roczna jest pobierana w rocznicę zawarcia umowy. W opisanej sytuacji opłata roczna nie będzie pobrana. Za udzieleniu limitu zadłużenia w koncie również nie pobieramy opłaty.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (4 133 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne Emotikon: Mrugający No i co jest leps

...

20-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Hey,.
Niestety nie wiedziałem tego muszę to teraz przeanalizować czy nie lepiej w takim układzie wziąć zmienne 🤔

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy