18-03-2017 13:27
Witam,
w dniu 18 marca udostępniono mi limit zadłużenia na koncie w kwocie 1000 zł. Na umowie jest napisane, iż umowa zawarta jest do dnia 18 maja bez możliwości jej przedłużenia. Czy to dlatego iż we wniosku podałem, że moja Umowa o pracę kończy się 31 maja? Jeżeli tak, to czy po zakończeniu umowy z bankiem odnośnie limitu, po podpisaniu kolejnej umowy o pracę, będę mógł wnioskować o przyznanie mi kolejnego limitu zadłużenia?
Pozdrawiam
19-03-2017 11:05
Zgadza się Jest dokładnie tak jak napisałeś. Umowa Ci się kończy w maju, dlatego limit też jest przyznany do 18 maja. Po podpisaniu nowej umowy będziesz mógł złożyć na nowo wniosek o limit zadłużenia w koncie.
19-03-2017 11:34
Umowa jest na 2 miesiące i czy mimo to jest pobierana opłata ROCZNA w wysokości 1,8% kwoty udzielonego limitu? (Czyli w moim przypadku 68 zł? ). Jeżeli tak to czy po zakonczeniu tej umowy z bankiem i wystąpieniem o nową umowe o limit zadluzenia, będę musiał tę kwotę płacić ponownie?
20-03-2017 07:07
Opłata roczna jest pobierana w rocznicę zawarcia umowy. W opisanej sytuacji opłata roczna nie będzie pobrana. Za udzieleniu limitu zadłużenia w koncie również nie pobieramy opłaty.
Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn
... 20-01-2025Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne No i co jest leps
... 20-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |