05-08-2018 12:07
Witam, dnia 31.07.18r złożyłem w placówce ing wniosek o kredyt gotówkowy (z aplikacji mobilnej) dostałem wiadomość, że w ciągu 24h dostanę odpowiedź zwrotną z podjętą decyzją. Dostałem decyzję negatywną, bez podania przyczyny. Mógłby ktoś wyjaśnić mi to? Aktualne zobowiązania jakie mam to
165zł miesięcznie w Alior Bank (sprzęt na raty)
155zł miesięcznie w Santader (sprzęt na raty, spłacanie zaczynam dopiero od listopada)
Na tą chwilę łączna kwota to 5,5 tysiąca złotych, wynagrodzenie jakie mam to 2700zł na rękę oraz umowę na czas nieokreślony od marca tego roku.
Jest szansa zeby na infolinii powiedzieli mi, czemu taka, a nie inna decyzja?
06-08-2018 12:58 | Edytowano: 06-08-2018 13:01
Decyzję kredytową podejmujemy na podstawie kompleksowej analizy formalno-prawnej.
Wpływ na nią ma wiele czynników, między innymi:
Wpływ na nią mają również zobowiązania kredytowe (aktualne i spłacone). Każdorazowo sprawdzamy Informacje w Biurze Informacji Kredytowej.
Możesz skontaktować się z nami:
Możesz też podejść w tej sprawie do dowolnego oddziału banku. Niezależnie od formy kontaktu, jaką wybierzesz - specjalista sprawdzi decyzję kredytową i jej szczegóły.
Ze względu na to, że sytuacje są różne, przedstawiamy dostępne rozwiązania, z których można skorzystać. Zgodnie z regulacjami informacji możemy udzielić tylko właścicielowi konta. Jeśli właściciel nie
... 19-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |