Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Konsolidacja kredytu gotówkowego z hipotecznym

Witam,

sprawa wygląda następująco :

Posiadam kredyt w ING, dosyć znaczącą sumę ok 50 000 tyś, wspólnie z partnerką planujemy za jakiś czas 2-3 miesiące zakupić mieszkanie, czy obecny kredyt w danej sumie mogę skonsolidować wspólnie z hipotecznym.

Mieszkanie za ok 150 000 tyś + do tego spłata mojego kredytu, czy jest realna szansa na taki kredyt?

Odpowiedz
0 Lajków
RadekNiejadek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-06-2017
Wiadomość 1 z 2 (5 525 wyświetleń)

Re.: Konsolidacja kredytu gotówkowego z hipotecznym

Tak, mamy w ofercie kredyt hipoteczny-konsolidacyjny. Jeżeli chcą państwo kupić mieszkanie za 150 000 zł, to możemy Państwu maksymalnie zaproponować 120 000 zł. Wymagamy minimum 20 % wkładu własnego, czyli w tym przypadku 30 000 zł. Jeśli dodatkowo mamy spłacić kredyt w kwocie 50 000 zł, to Państwa wkład własny będzie wynosił 80 000 zł.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 510 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy