11-08-2016 08:24
Witam, jestem stałym klientem mam regularne dochody w granicach 2300 w zwyż, mam w ING kredyt na 10 000 zł do spłaty zostały 4 tysiącem bez żadnych spoznien wszystko na bieżąco. Mam zaciągniete 2 chwilówki w takich firmach jak vivus czy to wpływa na zdolność do kolejnego kredytu? Umowa kończy mi się za pół roku ale mam aneks do przedluzenia. Chce się starać o kwote 30 000. Z zamiarem spłaty wszystkich zobowiązań (kredytu, chwilowek). Chcialbym ten kredyt na okres 6 lat. Jak na to patrzycie? Pozdrawiam.
11-08-2016 09:41
12-08-2016 08:13
Skonsolidować możesz wyłącznie zobowiązania zaciągnietę w bankach. Raty pożyczek, które mają podlegać konsolidacji nie obciążają zdolności kredytowej.
Zdolność kredytową obliczamy już po złożeniu wnosku. Wniosek o pożyczkę możesz złożyć:
Jeżeli Twoje wynagrodzenie wpływa regularnie na konto w ING Banku nie będziemy wymagać zaświadczenia o dochodach. Decyzję kredytową z reguły podejmujemy tego samego dnia. Maksymalny czas w jakim otrzymasz od nas infrormację o podjętej decyzji to dwa dni robocze.
Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |