Odpowiedz

Czy dostane kredyt

Witam, jestem stałym klientem mam regularne dochody w granicach 2300 w zwyż, mam w ING kredyt na 10 000 zł do spłaty zostały 4 tysiącem bez żadnych spoznien wszystko na bieżąco. Mam zaciągniete 2 chwilówki w takich firmach jak vivus czy to wpływa na zdolność do kolejnego kredytu? Umowa kończy mi się za pół roku ale mam aneks do przedluzenia. Chce się starać o kwote 30 000. Z zamiarem spłaty wszystkich zobowiązań (kredytu, chwilowek). Chcialbym ten kredyt na okres 6 lat. Jak na to patrzycie? Pozdrawiam.

waski155
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
11-08-2016
Wiadomość 1 z 3 (5 996 wyświetleń)

Re.: Czy dostane kredyt

A moze lepiej ubiegac sie o konsolidacje i dodatkowa gotowke?
Odpowiedz
0 Lajków
waski155
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
11-08-2016
Wiadomość 2 z 3 (5 976 wyświetleń)

Re.: Czy dostane kredyt

Skonsolidować możesz wyłącznie zobowiązania zaciągnietę w bankach. Raty pożyczek, które mają podlegać konsolidacji nie obciążają zdolności kredytowej. 

Zdolność kredytową obliczamy już po złożeniu wnosku. Wniosek o pożyczkę możesz złożyć:

• w najbliższym oddziale banku,
  • telefonicznie: 32 357 00 69,
  • przez bankowość internetową.

Jeżeli Twoje wynagrodzenie wpływa regularnie na konto w ING Banku nie będziemy wymagać zaświadczenia o dochodach.  Decyzję kredytową z reguły podejmujemy tego samego dnia. Maksymalny czas w jakim otrzymasz od nas infrormację o podjętej decyzji to dwa dni robocze.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (5 915 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025