Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Częściowa spłata a renegocjacja pożyczki

Czy w przypadku częściowej spłaty pożyczki jest możliwość ponownego przeliczenia pozostałej kwoty pożyczki z niższą ratą i podobnym okresem spłaty ? Jaki jest koszt takiej operacji i gdzie ewentualnie można pobrać wniosek ?

Odpowiedz
0 Lajków
ewegam7445
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 471 wyświetleń)

Re: Częściowa spłata a renegocjacja pożyczki

Tylko w oddziale możesz nadpłacić pożyczkę ze zmianą harmonogramu. Wtedy pozostałą kwotę przeliczymy ponownie na wybrany przez Ciebie okres kredytowania, tak aby dopasować odpowiednio wysokość raty. Dla takiej czynności bezpłatnie sporządzimy aneks.

MonikaS
Były moderator
Były moderator icon
10
2
24-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 442 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt gotówkowy konsolidacja

Możemy wymagać zgody małżonka na udzielenie/aneksowanie pożyczki, limitu w koncie lub karty kredytowej dla klientów indywidualnych jeżeli suma posiadanych przez Ciebie zobowiązań niezabezpieczonych w

...

13-12-2024
Błąd aplikacji

Dzień dobry drogiej Społeczności!

Ja mam taki problem, że od kilku dni aplikacja mi się "wykrzacza", tj. po prostu znika, nieoczekiwanie kończy działanie (zapewne z powodu błędu). Dzieje się tak przy p...

13-12-2024
Re.: Zarządzany vps

Zarządzany VPS to świetne rozwiązanie, jeśli nie masz doświadczenia w administrowaniu serwerami. Dostawca zajmuje się konfiguracją, aktualizacjami systemu, zabezpieczeniami i monitorowaniem serwera. T

...

13-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy