12-02-2018 19:22
Witam, w październiku ubiegłego roku próbowałam złożyć wniosek o pożyczkę, jednak decyzja była negatywna, a po tym została zablokowana mi możliwość składania wniosków, tak jest do tej pory. Dostaję wynagrodzenie na rachunek(dodam, że dostawałam je jeszcze na kilka miesięcy przed złożeniem wniosku) , posiadam konto bieżące, oszczędności, trochę inwestycji, korzystam z większości produktów. Pisałam już kilkukrotnie do centrali, w celu rozwiązania problemu, bądź jakichkolwiek informacji, jak długo nie będę miała możliwości zawnioskowania o pożyczkę - 4 razy dostałam tą samą odpowiedź - na tą chwilę (chwila trwa od 5 miesięcy) nie możemy zaoferować P. pożyczki, może kiedyś zmienimy zdanie. Może ktoś miał podobną sytuację? Szkoda że, 'mój bank pierwszego wyboru' ma mnie w nosie.
komunikat: Weryfikacja w wewnętrzynym zbiorze danych Banku zgodnie z art. 10 ustawy o kredycie konsumenckim
Nie korzystałam wcześniej z pożyczek w ING, nie posiadam też zadłużeń.
13-02-2018 20:20
Chciałbym pomóc, jednak przez forum nie mogę sprawdzić informacji w systemie bankowym.
Sugeruję abyś złożyła reklamację:
28-02-2018 10:07
02-03-2018 06:29
Żeby powiedzieć coś więcej potrzebne jest trochę informacji, nawet tu, na forum
- twój wiek
- ile lat miesięcy przepracowałeś już u obecnego pracodawcy
- okres zatrudnienia oraz dochody
- ile wniosków kredytowych składałeś w ing lub w innych bankach (w tym i zeszłym roku)
- czy wpłata wynagrodzenia odbywa się na konto?
- kredyty w innych bankach?
- posiadasz produkty kredytowe w ing lub innym banku;?
- dzieci na utrzymaniu, inne zobowiązania?
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |