U mnie zmiana nastąpiła 15 lub 16.04, jeszcze miałam info od doradcy, że nie potrzeba dodatkowych dokumentów bo jest komplet. Niestety w dniu, w którym według tabeli miałam dostać decyzję, przyszła informacja, że brakuje im jeszcze jednego dokumentu. Totalny chaos. Kilka dni wcześniej niczego nie brakuje, w dniu decyzji jednak brakuje…
Dokładnie to samo mieliśmy, jak pisałam wcześniej, niby status pojawił się, że już wszystko, po czym, że brakuje dokumentów… i teraz znowu jest wszystko, a decyzji nie ma… pomimo czekania od pt, jutro będzie tydzień… masakra.
To trochę zawiłe, bo niby mieliśmy już wszystko w poniedziałek 15.04, później w środę 17.04, że mamy dostarczyć dokumenty i dokumenty dostarczyliśmy tego samego dnia, status z “dostarczenia” na mamy już wszystko zmienił się w piątek 19.04, no a decyzja przyszła dziś 26.04. Więc teoretycznie 5dni roboczych, a tak naprawdę więcej.
To u mnie podobnie tylko ponowne dostarczenie dokumentów zmieniło status w środę i mam rzekomy termin na przyszły tydzień w majówkę. Czy wiecie już ile się czeka na podpisanie umowy?
Witam. Jestem na etapie kupna działki. Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki. Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...
Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...
Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią? Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...