Odpowiedz

Zdolnosc konsolidacja

Czy podczas liczenia zdolności kredyty które mają byś skonsolidowane są brane pod uwagę i uwzględnia się ich raty czy też oblicza się zdolność bez nich bo będą slacone kredytem konsolidacyjny i będzie tylko jedna nowa rata
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (3 479 wyświetleń)

Re: Zdolnosc konsolidacja

@Konto usunięte zaletą kredytu konsolidacyjnego jest fakt, że spłacane zobowiązania tym kredytem, nie wpływają na obliczaną zdolność kredytową. W związku z tym każdy kredyt, pożyczka, limit w koncie czy limit karty kredytowej skonsolidowany, nie jest brany pod uwagę w obliczanej zdolności. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (3 453 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zablokowana gotówka

Przepraszam Cię za ten kłopot z wpłatą. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie tego zgłoszenia. Mam nadzieję, że to pomoże.

14-04-2026
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

14-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy