Odpowiedz

Wstepna pozytywna oraz moj problem

Witam.
Zlozylem wniosek o kredyt hipoteczny oparty na umowe o prace. Wstepna decyzja jest pozytywna. Aby ruszyc dalej musze wniesc oplate za wycene nieruchomosci oraz dostarczyc wydruk z epuap zus z subkonta o skladkach naleznych i oplaconych. Wszedlem w subkonto i wisze, ze pracodawca nie oplaca moich skladek w terminie. Skladni należne co miesiac dochodza lecz w skladkach oplaconych sa same zera. Martwie sie tym bardzo. Rozmawialem z pracodawca i powiedział, ze oplaci wszystko niebawem. Lecz ja potrzebuje tego raportu teraz. Czy ktos sie orientuje jak analityk spojrzy na to, ze pracodawca nie oplacil za mnie skladek. Pytam gdyz musze juz podpisac umowe deweloperska oraz wplacix pieniądze na wycene nieruchomosci. Kazda informacja jest dla mnie cenna i nie wiem co robic ? Czy wyslac to wszystko i czekać na rozwoj sprawy, lecz tu juz musze poniesc koszta umowy oraz wyceny. Dlatego proszę o jakakolwiek opinie Kogos kto wie cos na ten temat. Z góry bardzo dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Forfitter
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
17-10-2018
Wiadomość 1 z 1 (3 257 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@DominikaW:

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

To chyba będz

...

18-11-2024
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Obecnie usługi ING Księgowość dedykowane są wyłącznie dla działalności rejestrowanych, jednak analizujemy taką możliwość.

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy