- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Długi proces decyzyjności
01-04-2025 10:41
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Również chciałbym wyrazić swoją opinię na temat czasu procesowania wniosku. Proces rozpoczął się 13.02.2025 i do dzisiaj nie mam decyzji. Kompletowanie dokumentów to jakiś żart bo w kolejnych etapach okazuje się, że znowu czegoś nie ma lub brakuje jakieś ***oły.
Nawet zaświadczenie żony o zarobkach zdążyło wygasnąć i żona musiała podpisać oświadczenie, że nadal tyle i tyle zarabia.. i znowu na koniec kolejki. To nawet Velo zdążyło mi 3 tyg. temu wydać pozytywną decyzje. Niby taki nowoczesny bank, dobrze przygotowane formularze itd. ale procesowo to dramat.
Rok temu jak brałem kredyt na działkę to zdążyłem kupić działkę, ogrodzić, załatwić projekt i nadal nie było decyzji.
Czekam do piątku na decyzje i jeśli nie to rezygnuję, a chodzi o kredyt na ponad 1 mln zł
Współczuje ludziom którzy biorą u Was kredyt i muszą co chwile tłumaczyć się przed sprzedającymi czy deweloperem, że jeszcze chwila, już zaraz - a tu chop - "specjaliście / studenciaki" z ing znaleźli krytyczny błąd, brak podpisu na nic nie wartym papierku albo przeterminowały się dokumenty przez ich opieszałość. Żenada i wstyd
Nie pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość