Odpowiedz

Długi proces decyzyjności

Również chciałbym wyrazić swoją opinię na temat czasu procesowania wniosku. Proces rozpoczął się 13.02.2025 i do dzisiaj nie mam decyzji. Kompletowanie dokumentów to jakiś żart bo w kolejnych etapach okazuje się, że znowu czegoś nie ma lub brakuje jakieś ***oły.

Nawet zaświadczenie żony o zarobkach zdążyło wygasnąć i żona musiała podpisać oświadczenie, że nadal tyle i tyle zarabia.. i znowu na koniec kolejki. To nawet Velo zdążyło mi 3 tyg. temu wydać pozytywną decyzje. Niby taki nowoczesny bank, dobrze przygotowane formularze itd. ale procesowo to dramat. 

Rok temu jak brałem kredyt na działkę to zdążyłem kupić działkę, ogrodzić, załatwić projekt i nadal nie było decyzji. 
Czekam do piątku na decyzje i jeśli nie to rezygnuję, a chodzi o kredyt na ponad 1 mln zł

Współczuje ludziom którzy biorą u Was kredyt i muszą co chwile tłumaczyć się przed sprzedającymi czy deweloperem, że jeszcze chwila, już zaraz - a tu chop - "specjaliście / studenciaki" z ing znaleźli krytyczny błąd, brak podpisu na nic nie wartym papierku albo przeterminowały się dokumenty przez ich opieszałość. Żenada i wstyd

Nie pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
ArekG92
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
25-03-2025
Wiadomość 1 z 1 (419 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Na Twoim koncie środki są zablokowane, ponieważ bank wyraził zgodę na transakcję - taka odpowiedź zostaje wysłana do punktu, w którym płacisz. Może się zdarzyć, że takiej odpowiedni nie otrzymają, lub

...

25-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Hm... przy zakładaniu profilu informują, że:

"Twoje dane pobraliśmy z twojego banku. Nie możesz ich tu edytować. Jeśli chcesz je zmienić, zrób to najpierw w swoim banku."

i

"Uwaga: drugie imię musi by

...

25-04-2025
Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Witam,

Dokonywałem płatności za hotel kartą, na stronie nie potwierdzili żadnej rezerwacji. Z konta pieniądze zniknęły. Informacja pod kwotą jest następująca "Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą

...

25-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy