Witam przelalem przez pomylke z matki konta oko pieniadze na swoje konto osobiste przelew zostal wykonany jednak czy te pieniadze dojda na moje konto czy zostana zwrocone na konto oko?
Przelew zostanie zrealizowany, ale pamiętaj proszę, że zgodnie z zasadami z konta oszczędnościowego mamy możesz zlecać przelewy na inne konta, których Twoja Mama jest właścicielem lub współwłaścicielem.
----------------- Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Witam. Jestem na etapie kupna działki. Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki. Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...
Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...
Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią? Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...